Binnenschilderwerk in en om de provincie Utrecht.

Hoogwaardig schilderwerk voor bedrijven en woningen; dat is waar Van Beaumont Schilderwerken voor staat. Hierbij gaan we te werk met de hoogste aandacht en oog voor detail. Wij willen resultaten leveren waar u trots op kunt zijn. Dit doen wij door onze vakkennis en passie voor het schildersvak in te zetten. Daarnaast maken wij uiteraard uitsluitend gebruik van hoogwaardig materiaal om het beste resultaat te kunnen leveren. Wanneer u tevreden bent, zijn wij dat ook.

Van Beaumont Schilderwerken.

Bij Van Beaumont Schilderwerken kunt u terecht voor de volgende diensten:
– Al het binnenschilderwerk
– Wanden en plafonds sauzen
– Alle behangwerkzaamheden
– Vloerafwerking

Uw binnenschilderwerk is in goede handen.

Het binnenschilderwerk van uw woning of pand heeft veel invloed op het gevoel dat uw interieur u geeft. Daarom mag u van ons niets minder verwachten dan de hoogste zorg bij het uitvoeren van de schilderswerkzaamheden. Een specifieke stijl of kleur kan uw interieur transformeren en naar een hoger niveau tillen. Ons schilderwerk zorgt ervoor dat u met een tevreden gevoel van uw woning kunt genieten. Schilderwerk om echt trots op te zijn! Wanneer u twijfelt over de beste kleuren of stijlen voor het binnenschilderwerk van uw woning, kunt u bij ons kleur- en stijladvies ontvangen. Wij zorgen graag voor een passende stijl bij uw interieur.
 
Van Beaumont Schilderwerken blijft het schildersvak actief volgen, want dit vak is altijd in beweging. We kijken hierbij naar nieuwe technieken en materialen die nog betere resultaten kunnen geven. Op deze manier kunnen wij u altijd voorzien in de beste mogelijkheden.

Restauratie van meubels.

Bent u niet meer tevreden over de kleur van dat mooie kastje dat al jaren in de gang staat? Of heeft u een mooi vintage meubelstuk dat aan vernieuwing toe is? Ook hiervoor kunt u terecht bij Van Beaumont Schilderwerken. Door de meubelstukken te voorzien van nieuwe lak, een andere kleur aan te brengen of kleine restauraties uit te voeren, zorgen wij ervoor dat uw meubels een tweede leven krijgen.

Neem contact met ons op

Door uw schilderwerk bij Van Beaumont Schilderwerken uit te besteden, weet u dat deze op een nette en vakkundige manier verzorgd worden. U kunt altijd contact opnemen om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Bezoekadres

Van Beaumont Schilderwerken
Reigerskamp 661
3607JM Maarssen
KVK: 85907421
BTW NR: NL004174145B92


Contactinformatie