Behangwerkzaamheden in en om de provincie Utrecht.

Het aanbrengen van behang brengt veel verschillende mogelijkheden met zich mee. U kunt kiezen voor traditioneel behang, vinylbehang, glasweefselbehang of fotobehang. Van Beaumont Schilderwerken adviseert u graag bij het aanbrengen van het type behang dat het meest geschikt is voor uw woning.

Behang aanbrengen op maat.

Van Beaumont Schilderwerken zorgt ervoor dat het behang in uw woning naadloos en vakkundig wordt aangebracht. Hierbij bieden we oplossingen op maat. Wanneer u een wand wilt laten behangen en andere wanden af wilt laten werken met hoogwaardig saus- of schilderwerk, is dit ook mogelijk. Wij zullen altijd eerst uw wensen bespreken om de diensten hierop af te kunnen stemmen.
 
Mocht u graag advies willen over de keuze van het behang of over de kleur, dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Samen zoeken we naar de mooiste oplossing voor uw woning. Op deze manier zorgen we voor prachtig resultaat. Wanden en de aankleding hiervan spelen immers een grote rol in de sfeer en het uiterlijk van uw woning. Daar dragen wij uiteraard de hoogste zorg voor!

Neem contact op

Van Beaumont Schilderwerken brengt uw behang met de hoogste zorg en aandacht aan om de beste resultaten te geven. Neem contact op om uw mogelijkheden hierbij te bespreken.

Bezoekadres

Van Beaumont Schilderwerken
Reigerskamp 661
3607JM Maarssen
KVK: 85907421
BTW NR: NL004174145B92


Contactinformatie