Binnenschilderwerk in en om de provincie Utrecht.

Bij Van Beaumont Schilderwerken kunt u terecht voor de volgende diensten:
– Al het binnenschilderwerk
– Wanden en plafonds sauzen
– Behang werkzaamheden
– Vloerafwerking

Van Beaumont Schilderwerken

U kunt terecht bij Van Beaumont Schilderwerken voor de volgende diensten:
– Al het binnenschilderwerk
– Wanden en plafonds sauzen
– Behang aanbrengen
– Vloerafwerking

Uw binnenschilderwerk is in goede handen

Het binnenschilderwerk van uw woning of pand heeft veel invloed op het gevoel dat uw interieur u geeft. Daarom mag u van ons niets minder verwachten dan de hoogste zorg bij het uitvoeren van de schilderswerkzaamheden. Een specifieke stijl of kleur kan uw interieur transformeren en naar een hoger niveau tillen. Zodat u met een tevreden en warm gevoel om u heen kunt kijken: schilderwerk om echt trots op te zijn. Wanneer u twijfelt over de beste kleuren of stijlen voor het binnenschilderwerk van uw woning, kunt u bij ons kleur- en stijladvies ontvangen. Wij zorgen voor een passende stijl bij uw interieur.
 
Van Beaumont Schilderwerken blijft het schildersvak actief volgen, want dit vak is altijd in beweging. We kijken hierbij naar nieuwe technieken en materialen die nog betere resultaten kunnen geven. Op deze manier kunnen wij u altijd voorzien in de beste mogelijkheden.

Restauratie van meubels

Van Beaumont Schilderwerken kan u ook bijstaan bij het restaureren van oude meubels. Deze kunnen bijvoorbeeld in een oude stijl zijn, of voorzien zijn van een verflaag die niet meer is wat het ooit is geweest. Wij helpen deze bijna als nieuw te maken door ze aandachtig te voorzien van een nieuwe kleur of andere oplossing. Zo krijgen deze meubels een tweede leven. 

Neem contact met ons op

Door uw schilderwerk bij Van Beaumont Schilderwerken uit te besteden, weet u dat deze op een nette en vakkundige manier verzorgd worden. U kunt altijd contact opnemen om vrijblijvend uw mogelijkheden te bespreken.

Bezoekadres

Van Beaumont Schilderwerken
Reigerskamp 661
3607JM Maarssen
KVK: 85907421
BTW NR: NL004174145B92


Contactinformatie